MUSIKKARRANGEMENT

Alle unge musikere har nå, som før, vanskelig for å få laget profesjonelle opptak av musikken. Det er ofte for dyrt. Vi ønsket å hjelpe noen over den kneika og tanken bak prosjektet var å tilby nettopp den muligheten for musikere og låtskrivere å få tatt opp og produsert sin egen musikk i et profesjonelt lydstudio.

I desember 2015 plukket vi ut 6 talenter og startet  jobben med dem i januar 2016. Innspilling og produksjonstiden var satt til ni måneder. og etterpå ble det arrangeret en konsert hvor talentene fremførte musikken de hadde spilt inn i løpet av året. Konserten ble avholdt 26. oktober 2016 i  Båthusteatret i Fredrikstad. Det ble en fantastisk kveld i en skikkelig god "pay it forward"- ånd.

Tusen takk til Gunnar og gjengen for at vi i Pay It Forward fikk muligheten til å være med å bidra!

Link:  Facebookside
 

Æren for suksessen tilskrives mannen som startet PIF-prosjektet: Gunnar Solbrekke Ingebrigtsen.


Hans engasjement og tanke var å gi nye kreative musikere og songwriters anledning til å få spilt inn eget materiale i ett profesjonelt studio.

hun å ha om mobbing. Det har også vært en del mobbing i klassen hennes. Vi begynte å søke litt generelt om mobbing på nett og ramlet over nettsiden til Pay It Forward Norge. Jeg skjønte fort hva dette var etter å ha sett filmen for noen år siden. Jeg brukte litt tid på å forklare emilie hva dette konseptet er og hun fattet interesse og vi søkte og skrev så blekket sprutet. Hun fortalte først om ulike typer mobbing. Etter dette forklare hun hva det var å "Pay it forward" slik at klassen forstod hva dette dreide seg om. Hun hadde med seg en bolle med navnet til alle i klassen på og sendte bollen rundt i ringen slik at alle skulle trekke en lapp med et navn. De skulle si en fin ting om personen de hadde på lappen sin og alle gjorde dette helt uten problemer. Deretter leste hun fra brevet fra #pifnorge og delte dette ut i klassen. Så delte hun ut PIF-armbåndene og sa at alle skulle si eller gjøre noe fint for noen andre helst hver dag for å skape en god sirkel. Ved å ha på armbåndet kunne de bli minnet om dette slik at de ikke glemte det. Tilbakemeldingene har vært at dette var et svært vellykket og flott prosjekt.
 

- Tanja og Emilie

Emilie fikk i oppdrag fra læreren å ha et foredrag for tredje gang. De to første gangene var om dansing og om månen. Denne gangen hadde hun lyst til å gjøre noe annerledes. Det er jo stort fokus på mobbing i skolen i disse dager og derfor tenkte

ELEV m/mor

REFERANSER - PAY IT FORWARD