- boken for snillhet i barnehagen

TRYLLETROLLET

PROSJEKT

Det er spesielt en ting vi har lært siden vi startet prosjektjobbingen mot skole, og det er behovet for å lære mer snillhet helt fra barnehagen. Vi vet på bakgrunn av forskning at det å lære godhet i svært ung alder er aller best for den kognitive utviklingen. Kunnskap tas best inn når vi er små.

Boken Trylletrollet er skrevet for å påvirke barna positivt i en lettlest og spennende bok. Historien om Bjørk, hennes trollfamilie og venner, samt hennes hemmelige magiske evner, skal gi barn og foresatte et fokus som vil bringes videre inn i barneskolen og livet. Prosjektet skal være forberedende og er ventet å utgis i 2018.

Vi tilbyr boken Trylletrollet gratis* til barnehager som ønsker å bruke boken i sin undervisning. Dersom du vil bruke boken i din barnehage vil vi gjerne samarbeide med deg. Tips gjerne en barnehageansatt eller leder!

FORFATTER

Stig Morten Kristiansen

Boka er skrevet av daglig leder. Han har lest mye og er en kreativ kar med en sterk motivasjon for å jobbe med barn og snillhet. Historien er utviklet og inspirert av barn lokalt.

DESIGN & TEGNING

Ruth Eline Borge

En barnebok er ingenting uten en illustratør. Vi er så heldig å ha talentfulle Ruth Eline på laget. Hun har, i samarbeid med Stig Morten, utarbeidet karakterer og bilder i boken.

Ønsk deg bøker til barnehagen!

*Bøkene sendes ut når vi har fått samlet inn nok midler lokalt fra støttespillere, innsamlingsaksjoner eller fra andre lokale sponsorer.