- støtter en god sak på en enkel måte

KUNNSKAPSRIK

PROSJEKT

Prosjektet er en lokal innsamling av midler til bokprosjekt. Det fungerer på den måten at en frivillig donasjon på 10 kroner blir tillagt din regning om du er ute og spiser en bedre middag. Donasjonen kan så økes eller fjernes etter ønske.

Hver måned vil innsamlede midler overføres til Pay It Forward Norge for bruk i lokale bokprosjekt. Bordkort med informasjon, sponset av Land Trykkeri AS, vil være tilgjengelige på hvert bord.

Driver du en tjenestebedrift? Å være med oss er lett!
 

Kunden bevissthet

Donasjonen på 10 kroner er frivillig og kan lett fjernes fra regning ved forespørsel. Kundene sier sjelden nei til et godt prosjekt, faktisk er de veldig glade for å kunne bidra. Vår erfaring viser at få kunder avviser en donasjon, men oftere ønsker å donere enda mer!

Administrasjon

De fleste har datakasse i dag, så administrasjonen er minimal. Summer totalt beløp i slutten hver måned, rapporter og overfør til oss.

Bedriften og de ansatte

Det er raskt og enkelt å gjøre og de fleste ønsker å bidra i kampen for snillhet, mot mobbing. Våre samarbeidende bedrifter opplever heller ingen negativ innvirkning. Faktisk blir kundene glade for å kunne bidra.

Merverdiavgift

Donasjonen er lagt på regningen etter mva, og påvirker ikke din moms.