VI FOREBYGGER MOBBING

- derfor er godhet så viktig for oss!

1/12

Spre kjærlighet hvor enn du er. ikke la noen komme til deg uten å gå igjen gladere


- Mor Teresa -

Pay It Forward Norge snakker med barn og voksne om takknemlighet, glede og muligheter.
 

Prosjektene gir elevene en bok de kan jobbe med over lengre tid, både på og utenfor skolen. Den gir lærere mulighet til å lage nyskapende og engasjerende prosjekter som vil påvirke både lokalmiljøet, men også hver enkelt elev på en positiv måte. Vi vet man skal lære seg gode holdninger så tidlig som før og i barnehagen, men ungdomsskolejobben er viktig! Det handler om å bruke energien av godhet, som bare vil gi mer godhet. På den måten får vi bedre miljø og kan utvikle oss.

Vi gir elever og mennesker rundt mulighet til å føle på godhet. En evne som påvirker alle gjennom gode gjerninger. Den kan vi måler, jobbe med og repetere. Det er helt fantastisk hvordan spesielt barn ser muligheter i alt når de først har innsett verdien, men vi trenger hjelp fra folk rundt oss for å gjøre vår drøm til virkelighet!

Det skal være lett å bidra!

Det å bidra er lett. Det er som en lek, for alle barn ønsker å være snille. Vi har lagt til rette for prosjekt på ungdomsskolenivå, men er også i ferd med å utgi en barnehagebok om disse gode verdiene små gode gjerninger skaper.

 

Alle prosjekter skjer på elevenes nivå, uten mye byråkrati eller politiske påvirkninger. Vi påvirker elevenes psykiske, men også fysiske, helse. Sammen med giverne og etterhvert lærere kan vi bidra på en solid og målbar måte i samfunnet.

Les mer om hvordan du kan støtte oss eller bidra her.

En god hilsen fra

Stig Morten Kristiansen

daglig leder

Vi lar oss inspirere av flinke mennesker! 

Når vi starter prosjekt handler det om noe alle kjenner godt til, men litt for sjelden utnytter. Det er energien eller evnen som skal til for å forandre verden, nemlig godhet. Vi gir mennesker mulighet til å føle på godhet. En magisk evne som påvirker alle gjennom gode gjerninger. Vi måler den, jobber med den og repeterer den. Det er fantastisk hvordan spesielt barn ser muligheter i alt når de først har innsett verdien, noe Intempo AS også har forsket på. Se deres spennende og inspirerende video til høyre.

Kilde: Intempo AS / Bravo-leken

En redningsvest fra innsiden?

Vi lar oss inspirere fra det store utland. Her finner vi studiene som viser oss hvor viktig det er å lære godhet. Det finnes slike i Norge også, på forskning.no, men her er en video som enkelt viser hvorfor vi synes det er viktig å få dette inn på timeplanen. Se og bli inspirert til å gjøre en ekstra god gjerning i dag du også!

Kilde: Lifevest Inside

Sett farge på verden!

Du enkelt kan gjøre en grå hverdag en fargerik hverdag ved å hjelpe de rundt deg. Det krever utrolig lite, men kan bety så uendelig mye. Denne videoen gir en god illustrasjon på hva det betyr å gjøre små gode gjerninger for de rundt seg, og hvordan det kan spre seg for flere mennesker rundt deg. Vi skulle nesten ønske det var mulig å måle hver eneste gode gjerning for å se hvor de gikk videre!

Kilde: A better world