VI ER SYNLIGE I SOSIALE MEDIER

- derfor er synlighet så viktig for oss!

Våre prosjekter om godhet for barn og ungdom starter over hele landet. Målet på sikt er å gi alle elever i 8. trinn vår egen bok (Pay It Forward på norsk, i ung leserutgave) gratis. Boken har vi oversatt slik at den skal passe alle 5 lesenivå i 8. klasse, men vi har forståelse for at elever på lesenivå trinn 1 kan finne boken lang. Vi jobber også med et ekstra lesehefte og vil utgi dette så snart det er på plass. 

Les mer

FORHÅNDSBESTILLING AV BØKER?

Boken Pay It Forward på norsk (i ung leserutgave) vil være tilgjengelig høsten 2018. Vi gleder oss til endelig å kunne gi ut boken og bidra til en god forebygging av mobbing over hele landet. På sikt ønsker vi å jobbe for at våre bøker blir folkefinansiert og gratis for skole og barnehagebarn, men for øyeblikket kan de som ønsker forhåndsbestille og betale for hver bok ved å kontakte oss direkte.

 

Bokpakkene koster kr. 200,- per elev og inkludert bok m/oppgaver, 3 armbånd og gir læreren mulighet til å kjøre spørreundersøkelse før og etter bokprosjekt. Dette for å måle effekten av prosjektet i din klasse.

Ta kontakt her

PIF-bokbilde.jpg

VI HAR MÅL OM Å BIDRA I ALLE LANDETS KOMMUNER

- Stig Morten Kristiansen, daglig leder