SNILLHETSAMBASSADØRER

Våre snillhetsambassadører har uttalt at de synes vårt arbeid er viktig for samfunnet, barn og unge, for å lære snillhet og dermed unngå å erte eller mobbe andre. Rett å slett lære seg å akseptere at vi er forskjellige og tenke på reaksjon før man uttaler seg negativt. Vi har utfordret dem til å ta et bilde av seg selv med våre verdensberømte armbånd, som også elevene får i skoleprosjekter.  

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ambassadør

Denne ambassadøren har vi sendt armbånd til. Han er kjent for de fleste som er interessert i vintersport. Det blir spennende å følge med på når bildet dukker opp.

Ambassadør

Denne ambassadøren har bein i nesa. Hun er en travel blogger, modell og låtskriver. Det blir spennende å følge med på når bildet dukker opp.

Ambassadør

Denne ambassadøren er kjent for de fleste barn som har sett på barne-tv. Han har barn selv og er opptatt av å lære barn å se andre. Det blir spennende å følge med på når bildet dukker opp.

Ambassadør

Denne ambassadøren har vi sendt armbånd til. Hun er kjent for de fleste som er interessert i håndball. Det blir spennende å følge med på når bildet dukker opp.

Ambassadør

Denne ambassadøren trener en god del. Han er god i en kjent og kjær sport for oss nordmenn. Han gleder seg til å bidra og vi ønsker ham lykke til med sesongen. Det blir spennende å følge med på når bildet dukker opp.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ambassadør

Ambassadøren er kjent i musikk-bransjen. Han er nok mest kjent for sin rolle i Idol, men opptatt av snillhet og rettferdighet. Det blir spennende å følge med på når bildet dukker opp.

Ambassadør

Hun er så god i sporten at hun kan avgjøre kamper nesten "på egenhånd". Hun er en fantastisk personlighet som står opp for mange saker og nå også for oss og vår hjertesak. Vi gleder oss!

Ambassadør

Fotballspiller med en lang og god karriere i norsk toppfotball.  Han er opptatt av budskapet vårt og deler gjerne av seg selv. Vi gleder oss. Følg med for bilde!

Ambassadør

Alpinambassadør med stil. Denne karen er kjent for sin vintersport og har gjort seg bemerket litt tilbake i tid. Nå er han på vårt lag og vi gleder oss til å vise dere bildet han sender!

Ambassadør

Kjent TV personlighet med et flott og smittende smil. Han er blid og folkelig, men morsom og flink i sitt yrke. Vi er glade for å ha ham på laget.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ambassadør

Nok en ambassadør fra vinter-idretten. Han er nesten alltid å se i nærheten av hoppbakken og en blid og koselig mann. Det blir spennende å følge med på når bildet dukker opp.

Ambassadør

Ledig plass!

Ambassadør

Nok en fotballspiller med en lang karriere innen norsk toppfotball. Denne gutten er vestlending, har landskamper for G-landslag og vi gleder oss til å få bilde.

Ambassadør

Ledig plass!

Ambassadør

Denne mannen var en publikumsfavoritt i sin idrett litt tilbake i tid. I dag lever han mer anonymt, men er opptatt av verdier i samfunnet. Vi håper på bilde av en blid og fornøyd mann med armbånd på håndleddet!